De omgeving

Kom wonen aan het water met een entree via het plein met groen en waterpartijen. Zorgeloos genieten in een zeer comfortabel appartement in Gouda. Hier kan het!

Plankaart

Het Bastion bevindt zich binnen het woongebied Ronsseveld. Karakteristiek voor dit gebied zijn een sfeervol plein met veel groen en bijzondere waterpartijen. 

Nieuwsgierig welke appartementen er allemaal te huur zijn?
Klik dan op onderstaande kaart!

Huurappartementen

Voor alle zeven verdiepingen van Het Bastion kun je hier bekijken welke appartementtypen er beschikbaar zijn. Klik er gerust op en bekijk de specificaties per appartement. De appartementen variëren in een oppervlakte van 81 tot 143 m2 en vanaf € 875,- per maand (incl. parkeerplaats) kun jij hier al wonen. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in!

Begane Grond

Woningselector
Woningselector
Woningselector
Woningselector
Woningselector
Woningselector
Woningselector
Woningselector

Nieuws

Inschrijven

De verhuur is gestart. Schrijf je nu in!

De huurvoorwaarden
De bouw is inmiddels gestart en de oplevering vindt gefaseerd plaats vanaf 16 juni. Inmiddels zijn de huurvoorwaarden bekend gemaakt. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle typen appartementen. Zo worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal één jaar. Daarnaast is de huurdersnorm vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal vier maal de huurprijs.

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via kredietcheck. Daarvoor moeten wij onderstaande gegevens kunnen inzien:

- Kopie van legitimatie
- Werkgeversverklaring(en)
- Recente loonstroken
- Verklaring huidige huiseigenaar/beheerder (indien je momenteel huurt)
- Hypotheekhouderverklaring (indien je een eigen woning hebt)
- Kredietwaardigheid

De vanaf-prijzen zijn exclusief voorschot servicekosten. Deze dient te worden voldaan via een automatische incasso. De eenmalige borg bedraagt minimaal één maal de maandhuur.
Zorg dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven!

Ben je benieuwd naar de maandelijkse huurlasten? Doe dan vast een proefberekening met de huurlastencalculator!